UX design i e-handel

Du kan forvente hård konkurrence i næsten alle brancher, hvis du har e-handel i dag, for kunderne har utallige valg af både danske og udenlandske udbydere. Undersøgelser viser, at et godt UX design øger dit salg og giver glade og tilfredse kunder. Derfor er det vigtigt, at du søger for, at dit UX design er tiltalende og brugervenligt.

Men hvad er et godt UX design?

Der er mange ting der skal tages i betragtning, men en af de måder, du let kan forbedre brugeroplevelsen på, er at gøre det enkelt for brugerne at finde de produkter de skal bruge.
Det første du skal sørge for er, at det er let og intuitivt at finde søgefeltet.

Derudover er det vigtigt, at dine kategorier er specifikke og lette at forstå, så brugerne ikke skal bruge for meget tid på at finde de produkter, som de søger. Det kan du gøre ved at indbygge filtre, så det er let at sortere.

Dit design skal være visuelt tiltalende. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du skal udforme dit design, er det en god ide, at udforske forskellige kunst udbydere på nettet, for der kan du få gode ideer til både farver og indhold, så du kan skabe et unikt og smart design. 

Som du nok allerede ved, er det vigtigt at du tjekker dine data ofte og hvis du opdager, at du har en høj afvisningsprocent, så sørg for, at du evaluerer dit UX design. Det en god ide at rådføre sig med en professionel, hvis du ikke selv er ekspert på området. På den måde sikrer du dig, at dit design er intuitivt og up-to-date.